Zeker dat je Dynamics 365 gebruikers geen toegang hebben tot gevoelige data?

Met de standaard beveiligingsrollen van Microsoft hebben jouw gebruikers ongetwijfeld te veel rechten en betaal jij een te hoge licentiekost. Wij stemmen de beveiliging af op de exacte, individuele behoeften van jouw gebruikers.

Onze security aanpak

Om je een idee te geven van wat onze security aanpak voor jouw organisatie kan betekenen:

Licenties doorlichten

Aan de hand van een security audit krijg je een overzicht van wie wat kan in je ERP en wat de impact daarvan is op je licentiekosten.

Nauwkeurige rollen creëren

Door de processen uit je ERP vervolgens op te nemen en te registreren, kan je erg nauwkeurige taken, rollen en privileges creëren.

Licentiekosten optimaliseren

Door de rollen van je gebruikers aan te passen aan de processen die zij daadwerkelijk uitvoeren, kan je jouw licentiekosten drastisch optimaliseren én in de gaten houden.

Compliance verbeteren

Door je gebruikers enkel toegang te geven tot die processen die ze moeten kunnen uitvoeren, optimaliseer je je beveiliging en compliance en verlaag je het risico op (data)fraude.

Interface vereenvoudigen

Door de beveiliging af te stemmen op de exacte behoeften van je gebruikers, vereenvoudig je de gebruikersinterface en verbeter je hun focus en efficiëntie.

Security up-to-date houden

Door de opgenomen processen te hergebruiken in testing en training, houd je je beveiliging eenvoudig up-to-date en creëer je snel nauwkeurige rollen voor nieuwe functies.

Je beveiliging, compliance en UI optimaliseren én tegelijkertijd je licentiekosten verlagen?

Plan een verkennend gesprek met Ludo Van den Ende, één van de founding partners van DevElite, zodat we kunnen zien of wij de juiste partner zijn.